Auto wassen in een wasbox in Eindhoven

Als je een auto in je bezit hebt, dan wil je natuurlijk dat deze er netjes uitziet. Als je bijvoorbeeld naar je werk gaat of misschien wel naar klanten, wil je een net voorkomen hebben met je auto.

carwash

Nu zullen je collega’s of klanten je waarschijnlijk niet beoordelen op je auto (de meeste mensen zullen de auto niet eens zien), maar toch is het fijn als de auto er netjes bij staat. Het geeft je een stuk betere uitstraling en ook een beter gevoel.

Carwash of wasbox?

Het schoonmaken van de auto kan natuurlijk met een sopje bij je voor de deur. Dit is echter behoorlijk wat werk en niet iedereen heeft hier ook de ruimte voor. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de auto op een externe plek te wassen. Dat kan bijvoorbeeld in een carwash.

Het grote voordeel van de carwash is dat je simpelweg naar de wasstraat toe gaat en de volledige auto wordt automatisch schoongemaakt. Tegenwoordig maken de meeste carwash automaten gebruik van zacht materiaal om de auto schoon te maken. Vaak krijgt de auto ook nog een was toegediend waarmee de auto mooi gaat glimmen. Bij veel carwashes kun je de auto naderhand ook stofzuigen, zodat deze ook van binnen weer helemaal schoon in.

Als je liever zelf aan de slag gaat dan kun je ook gebruik maken van een wasbox in Eindhoven. Dit lijkt een beetje op een carwash, maar is toch echt iets anders. Je kunt vaak muntjes kopen en dan zelf de auto in de sop zetten. Er zijn mensen die erg bang zijn voor krasjes op hun auto en maken dus liever gebruik van de wasbox. Je kunt de schoonmaakmiddelen dan namelijk toepassen met een hogedrukreiniger en er komen geen borstels aan te pas. Vaak kun je ook wel gebruik maken van een borstel, maar als je bang bent voor de krassen kun je deze simpelweg ook vermijden.

Over het algemeen genomen is de wasbox iets voordeliger. Voor een carwash betaal je namelijk al snel €10 en meer. Bij een wasbox kun je meestal met 3 tot 4 muntjes de auto heel goed schoon krijgen. De muntjes zijn vaak €0,50 of €1. Daarmee ben je dus een stuk voordeliger uit. Wat sommige mensen ook doen is om iedere maand de auto 1 keer door de wasstraat te halen en dan nog 1 of 2 keer afspoelen in de wasbox om het een beetje bij te werken. Zo bespaar je op de lange termijn geld en staat je auto er toch altijd mooi en netjes bij!