Een mobiele pinautomaat kopen

Mobiele pinautomaten vind je tegenwoordig bij zowat elke winkel, onderneming of bezorgservice wel terug. Pinnen begint vooral de laatste jaren steeds verder toe te nemen en steeds minder mensen maken nog gebruik van cash geld om een betaling te doen. Als bedrijf of onderneming is het dan ook zaak om hierop in te spelen.

Altijd en overal pinnen is de verwachting

pinbetalingenDe klant verwacht tegenwoordig dat hij of zij altijd en overal kan pinnen om een betaling te voldoen. Zelfs op de markt vind je tegenwoordig nog maar weinig kraampjes terug waar er niet gepind kan worden. Een mobiele pinautomaat kopen met 3G is dan ook essentieel voor je onderneming of bedrijf op het moment dat deze nog niet aanwezig is. Door deze service niet aan te bieden loop je mogelijk een hoop geld mis.

Een mobiel pinapparaat is gewoon erg handig

Ook als je niet per se op de markt staat of een winkel hebt en dus niet direct een product voor geld verkoopt, is dit een issue. Als je bijvoorbeeld een onderneming hebt die een dienst verleent en het is tijd voor de betaling, dan is een mobiel pinautomaat ideaal. De traditionele gewoonte is namelijk dat je de dienst voltooid en dan enkele weken later de factuur stuurt.

Vervolgens duurt het weer een tijdje voordat de factuur voldaan wordt en het geld op de juiste bestemming binnenkomt. Al met al gaat er hier dan een hoop tijd overheen. Als bedrijf is het niet altijd fijn om zo’n trage cashflow te hebben. Met een mobiel pinautomaat is het geld bijna direct na het verlenen van de dienst al binnen.