Hoe vind ik de beste Nederlandse voice over agency?

voice-overEen veelgestelde vraag bij video productie bedrijven is: hoe vind ik de beste Nederlandse voice over agency? Want er zijn zoveel agencies, dat je soms door de voice-over bomen het bos niet meer ziet. Daarom gaan we eens dieper duiken in de wereld van stemacteurs.

Duizenden Nederlandse voice-overs

Traditionele bureaus met stemmen overzichten van soms wel duizenden Nederlandse voice-overs, die raken toch echt een beetje uit de gratie. Een voice over zoeker wil tegenwoordig kiezen uit een beperktere selectie met een beperkte lijst voor een Nederlandse of Engelse voice over, waardoor het zoeken veel minder tijd in beslag neemt. Ook verbetert de kwaliteit van de opname, omdat veel video producenten bij het doorluisteren van grote stemmen databases niet altijd de juiste Nederlandse voiceover stem vinden.

En wat betreft Nederlandse voice-overs vindt One Media inmiddels een goede voice over selectie te hebben voor de meest voorkomende bedrijfsfikms, denk dan aan radio en tv commercials, bedrijfsvideo’s en animatie films. Vooral voor corporate animatie films wordt vaak een Nederlandse voice over gezocht, omdat bedrijven de zin en onzin van dit type content zien. Zeker wanneer deze worden aangejaagd met een social media budget.

Nederlandse stemmen bureau

Het Nederlandse stemmen bureau One Media is inmiddels begonnen met het verder verbeteren van haar Engelse voice over bestanden. Het media bedrijf maakt hierbij vooral gebruik van voice-over expats die al in Nederland wonen. Op deze manier zijn de Engelse voice-overs niet alleen sneller en voordeliger online te boeken, maar kan hij of zij ook in een Nederlandse studio worden uitgenodigd waardoor men bij de opname aanwezig kan zijn.